Home TekstoviNovi brojevi Deloitte TOP500 kompanija u Centralnoj Evropi

Deloitte TOP500 kompanija u Centralnoj Evropi

by bifadmin

dilojtRevizorsko-konsultantska kuća Dilojt (Deloitte) priprema listu TOP 500 kompanija Centralne Evrope sa časopisom Biznis i Finansije kao medijskim partnerom. Na Top 500 listi biće rangirane kompanije iz 17 zemalja Centralne Evrope: Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska, Ukrajina, Estonija, Latvija, Litvanija, Rumunija, Bugarska, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija. Medijski partner projekta je časopis Biznis i Finansije.

biznis i finansijeRangiranje će biti bazirano na ostvarenim prihodima kompanija, iz javno dostupnih baza podataka i drugih izvora, direktno od kompanija, kao i na osnovu procena koje su bazirane na Dilojtovom istraživanju. Pored TOP 500 liste, biće izvršeno i rangiranje 50 najjačih banaka, na osnovu aktive, kao i najvećih osiguravajućih društava, na osnovu upisane premije.

Za čitaoce časopisa Biznis i Finansije, pored Top lista, Dilojt će koristeći internacionalno iskustvo i povezanost svojih kancelarija u regionu, pripremiti i komentare privrednih sektora.

Septembarski broj časopisa Biznis i Finansije izlazi 10. septembra.

Pročitajte i ovo...