Home VestiBiznis & Finansije Telenorovi jeftini pozivi ka inostranstvu

Telenorovi jeftini pozivi ka inostranstvu

by bifadmin

Svim Telenorovim pripejd i postpejd korisnicima sa novim tarifnim dodatkom „Dodaj međunarodne pozive“, omogućeni su pozivi ka inostranstvu već od 3,4 dinara po minutu, bez prethodnog pozivanja lokalnog broja, ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova.

Tako je cena poziva ka fiksnim mrežama u Nemačkoj ili Austriji 4,3 dinara po minuti, dok je ka mobilnim 18 dinara po minuti (cena bez aktiviranog dodatka je 49,9 din.). Za Hrvatsku ove cene su 3,4 dinara po minuti i 14,4 dinara po minuti (cena bez aktiviranog dodatka je 39,9 din.), za Ameriku i Kanadu 6 dinara po minuti i za fiksne i za mobilne mreže, itd (cena bez aktiviranog dodatka je 69,9 din.)

Tarifin dodatak „Dodaj međunarodne pozive“ se aktivira slanjem besplatne poruke sa tekstom „MP“ na broj 9000 ili putem menija *111#, izborom opcije „Tarifni dodatak“.

Tarifnim dodatkom pokrivene su 44 zemlje. Cena dodatka je 100 dinara bez poreza, naknada za uspostavljanje veze se ne naplaćuje, a pozivi se tarifiraju zaokruživanjem na minut.

Za pripejd korisnike dodatak važi 30 dana od datuma aktivacije, a postpejd korisnicima se dodatak automatski obnavlja sve dok se korisnik ne odjavi.

Pročitajte i ovo...