Home VestiBiznis & Finansije Mikser: Vintage market u subotu

Mikser: Vintage market u subotu

by bifadmin

Kulturna organizacija Mikser poziva sve second-hand prodavnice, kolekcionare vintage odeće, nameštaja i predmeta za kuću; modne stiliste, kostimografe, scenografe, studente da donesu svoje kolekcije i proizvode i učestvuju u prodajnoj manifestaciji MIKSER VINTAGE MARKET u subotu, 3. marta (i svake prve subote u mesecu) od 12 do 20h u novom gradskom prostoru – Mikser House, u Savamali – Karađorđeva 46.

Ako želite da na jednom mestu prodate ili kupite moderan, jedinstveni komad garderobe ili nameštaja, napravljen po nekadašnjim kriterijumima kvaliteta i dizajna, uštedite novac, učinite mali korak u očuvanju planete, uživate u projekcijama starih filmova poput ”Doručka kod Tifanija”, muzici iz tog perioda – dođite kao izlagači ili posetioci na manifestaciju MIKSER VINTAGE MARKET u Mikser House-u u Savamali.

Osim što će moći da kupe komade iz kolekcija poznatih beogradskih vintage radnji, posetioci Mikser Vintage Marketa će imati priliku da dobiju modne savete od Zorane Kostić Obradović, ali i da se fotografisu u “retro foto kabini” pred objektivom Miše Obradovića, našeg poznatog modnog fotografa.

Izlagači mogu da se prijave do srede 29. februara u ponoć, slanjem maila na adresu vintage@mikser.rs

Prijava treba da sadrži:

1) ime izlagača / grupe izlagača ili naziv prodavnice

2) broj izložbenih i/ili prodajnih eksponata uz kratak opis (po mogućstvu sa fotografijama)

3) kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica – opciono)

Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 1. marta u 12h.

Svaki učesnik će imati na raspolaganju svoj prodajni prostor od 2 do 16m2, u zavisnosti od broja i veličine izloženih artikala. Izlagači sami opremaju svoj prodajni prostor koji mora biti postavljen do 11h u subotu 3. marta, jedan sat pre početka događaja. Mikser House obezbeđuje prostor, posetioce, DJ program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića.

Ulaz na manifestaciju MIKSER VINTAGE MARKET je besplatan.

Kotizacija za izlagače iznosi 1000 RSD.

Pročitajte i ovo...