Home VestiBiznis & Finansije KPMG najbolji spoljni savetnik u svetu

KPMG najbolji spoljni savetnik u svetu

by bifadmin

KPMG International je zauzeo prvo mesto u ovogodišnjem rangiranju Najboljih spoljnih savetnika u svetu (The World’s Best Outsourcing Advisors) koje sprovodi Međunarodno udruženje spoljnih saradnika (Association of Outsourcing Professionals – IAOP), organizacija koja određuje i zalaže se za profesionalne standarde. Prošle godine KPMG je bio na drugom mestu u svetu na top listi IAOP-a koja se sastojala od 20 savetodavnih firmi.

Da bi se našle na ovoj listi kompanije koje pružaju konsultantske i pravne usluge kupcima i prodavcima dostavile su prijave koje obuhvataju razne kriterijume, uključujući i zadovoljstvo klijenata, iznos prihoda i prisustvo na globalnom tržištu. Rangiranje je sprovedeno od strane nezavisne komisije koju je organizovao IAOP.

„U današnjoj ekonomiji, važnije je nego ikada za kompanije koje angažuju spoljne saradnike da mogu lako da identifikuju i izaberu pravu kompaniju za rešavanje svojih potreba,“ rekao je IAOP Direktor, Michael Corbett. „Liste The Global Outsourcing 100 i The World’s Best Outsourcing Advisors su od ključne važnosti za kompanije koje traže dokazane lidere i nove zvezde u oblasti angažovanja spoljnih saradnika.“

Lista top spoljnih savetnika će biti objavljena u broju od 23. jula Fortune časopisa u posebnom propagandnom prilogu koji priprema IAOP. Za više informacija o Zajedničkim i spoljnim savetodavnim uslugama KPMG-a videti www.kpmg.com/us/best.

Pročitajte i ovo...