Home TekstoviNove tehnologije IdeaCentre Horizon 27 hibrid desktop računara i igračke konzole

IdeaCentre Horizon 27 hibrid desktop računara i igračke konzole

by bifadmin

Novi proizvod Lenova zamišljen kao polu-prenosivi desktop PC, baziran na Windows 8 i Aura interfejsu kreiranom za više korisnika.

Novim Aura multitouch interfejsom upravlja se u okruženju Windows 8 OS. Neka od ponuđenih rešenja, kao ona za menadžment fotografija i filmova, već su ranije viđena, ali za aplikacije kao što su popularne igrice odmah se nude opcije za više učesnika, kao i ponude poptuno novih igara, od onih koje se tradicionalno igraju na tabli, do najtraženijih kartaroških modela. Uz ovakav pregled i ponudu najavljenog Horizon App. store, po ugledu na konkurenciju, Lenovo sa novim proizvodom namerava da posebno privuče mlađe generacije naviknute na komunikaciju i svakodnevno „igranje“ na društvenim mrežama.



Za razliku od nekih konkurentskih kompanija, Lenovo u startu ima veliku prednost što se tiče uvođenja izbora za download i igrivost igrica za Horizon jer je od ranije u posedu dve poznate kompanije za proizvodnju igrica, EA Sports i Ubisoft. Uz novi model korisnici mogu da dobiju set džojstika, palice za „vazdušni hokej“ ili pravu bežičnu kockicu za igranje tradicionalnih društvenih igara, što IdeaCentre Horizon 27 dodatno pretvara u hibrid klasičnog desktop računara i igračke konzole.

Pročitajte i ovo...