Home VestiPolitika i društvo MasterCard poklon kartica UniCredit Banke kao poklon za iduće praznike

MasterCard poklon kartica UniCredit Banke kao poklon za iduće praznike

by bifadmin

U susret Danu zaljubljenih i Danu žena, UniCredit Banka je, kako bi olakšala izbor pravog poklona, predstavila MasterCard poklon karticu posebnog dizajna. Ona štedi vreme jer omogućava da se izbegnu gužve u prodavnicama i klijentima garantuje da će njihovi najdraži dobiti baš onakav poklon o kakvom su maštali.

MasterCard poklon kartica predstavlja idealno rešenje jer svima koji je dobiju na poklon pruža mogućnost da sami izaberu kada i gde će novac potrošiti. Kartica je namenjena i klijentima banke i onima koji to nisu. Minimalni iznos na kartici je 1.000, a maksimalni 100.000 dinara. Jednokratna naknada za uplate do 10.000 dinara se kreće od 100 dinara, dok se za uplate preko ovog iznosa kreće od 250 dinara.

Međunarodno važeća poklon kartica UniCredit Banke klijentima omogućava i brzo i jednostavno plaćanje putem interneta, plaćanje robe i usluga u objektima u kojima postoji POS terminal sa MasterCard logotipom, u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine na bankomatima UniCredit Banke širom Srbije, bez naknade.

Pročitajte i ovo...