Home VestiIT i nauka HP omogućava prelazak na poslovanje u realnom vremenu

HP omogućava prelazak na poslovanje u realnom vremenu

by bifadmin

Radi ojačavanja ponude strateških usluga za SAP rešenja, HP značajno investira u usluge za brzo pokretanje SAP Business Suite softvera sa SAP HANA podrškom. Ova rešenja dopunjuju postojeće HP-ove SAP HANA usluge i omogućiće korisnicima da pređu na poslovanje u realnom vremenu.

hp

HP-ove usluge za brzo pokretanje SAP Business Suite softvera, omogućiće korisnicima da ubrzaju povraćaj investicije, kao i da integrišu SAP HANA rešenje sa postojećim poslovnim aplikacijama. Pored toga, korisnicima će olakšati pokretanje lokalnih i globalnih instalacija, te ponuditi usluge migracije baza i podataka radi brzog ostvarivanja prednosti primene SAP rešenja.

Pokretanje SAP aplikacija u cloud okruženju

Nove HP-ove poslovne cloud usluge za SAP aplikacije korisnicima omogućavaju donošenje najboljih usluga u vezi pokretanja SAP aplikacija. Nove usluge obuhvataju savetovanje, transofrmaciju i upravljanje kako bi korisnikov prelazak na cloud bio praćen na svakom koraku.

HP Enterprise Cloud usluge za SAP aplikacije uključuju:
• Usluga transformacije aplikacija obuhvata alate i dokazane metode za prebacivanje SAP aplikacija u cloud okruženje, dok usluge integracije omogućavaju da se SAP aplikacije integrišu sa starim poslovnim aplikacijama.
• Automatizacija pokretanja namenjena je korisnicima koji žele da svoje SAP rešenje prebace na model upravljane aplikacije, gde HP obezbeđuje sve usluge i održavanje SAP aplikacija.
• Ponuda virtuelnog privatnog clouda donosi infrastrukturu kao u uslugu korisnicima koji žele da pređu na model koji se fokusira na snižavanje ukupne cene vlasništva i pruža fleksibilnost plaćanja po obimu upotrebe.
• SAP Applications Platform kao usluga pruža korisnicima podršku i upravljanje aplikacijama, što obuhvata konfiguraciju, povezivanje i podatke.

HP-ove poslovne cloud usluge za SAP aplikacije predstavljaju sveobuhvatni pristup SAP cloud ekosistemu, a za njih se plaća po obimu upotrebe. Ove usluge korisnicima garantuju dostupnost aplikacija i prilagođavanje obimu potreba, uz veliki broj dodatnih servisa kojima se ubrzava povraćaj investicije.

Pročitajte i ovo...