Home VestiEkonomija Novo rukovodstvo u sektoru obnovljive energije kompanije GE u Evropi i Nemačkoj

Novo rukovodstvo u sektoru obnovljive energije kompanije GE u Evropi i Nemačkoj

by bifadmin

Kompanija GE (koja se na njujorškoj berzi kotira kao NYSE:GE) objavila je da će Cliff Harris preuzeti poziciju generalnog direktora za Evropu u okviru sektora obnovljive energije kompanije GE , počevši od 1. juna. Harris je do sada bio na poziciji generalnog direktora usluga na terenu, sektora usluga proizvodnje energi-je kompanije GE za Evropu sa fokusom na rešavanje problema prekida rada sistema, usluge održavanja, nove instalacije i projekte. Ranije, Harris je obavljao funkciju potpredsednika za Evropu kompanije GE Hitachi, zaduženog za nove energetske projekte, poslovni razvoj i prodaju. Harris je svoju karijeru u kompaniji GE započeo 1999. godine.

Cliff Harris

Kompanija GE je takođe objavila da je Andreas von Bobart imenovan za generalnog direktora sektora obnovljve energije kompanije GE u Nemačkoj, počevši od 1. maja. Na ovoj poziciji, Von Bobart je zadužen za prodaju vetroturbine GE 2.5-120 u Nemačkoj. Najefikasnija vetroturbina visoke izlazne snage je testiranju u regionu DutchWieringermeer u Holandiji od marta 2013. a prilagođena je upotrebi pri niskoj brzini vetra u unutrašnjosti Nemačke. Von Bobart će takođe biti zadužen za proširenje portfolija usluga kompanije GE u Nemačkoj. Kompanija GE je trenutno na drugom mestu na rang listi usluga servisa koju je izradila Nemačka federalna asocijacija obnovljive energije vetra.

Harris i Von Bobart će zajedno raditi na predstavljanju vetroturbine GE 2.5-120 u regionu i isporuci potro-šačima širom Evrope.

Pročitajte i ovo...