Home VestiIT i nauka SAP Forum Beograd predstavio poslovne inovacije

SAP Forum Beograd predstavio poslovne inovacije

by bifadmin

Kompanija SAP organizovala je u Beogradu najveću godišnju konferenciju, SAP Forum Beograd, pod nazivom “Iskusite budućnost poslovanja”. Konferencija je u potpunosti bila posvećena inovacijama i najnovijim globalnim trendovima u svetu poslovnih rešenja,a koja su u skladu sa intenzivnim promenama koje se dešavaju u svetu tehnoloških inovacija.

Nakon obraćanja čelnika kompanije SAP, Simona Kaluže, generalnog direktora SAP-a za Centralnu i IstočnuEvropu, i Vojislava Genića, generalnog direktora SAP-a za Jugoistočnu Evropu, učesnici konferencije upoznali su se sa mogućnostima SAP aplikacija koje podržavaju strategije za razvoj poslovanja, kao i sa konkretnim iskustvima korisnika.

inovacije

O primenama SAP poslovnih rešenja i usluga u domaćim i stranim kompanijama govorili su predstavnici kompanija Victoria Group, Nelt i Mozzart. Zoran Mitrović, generalni direktor Victoria Group, rekao je: “Odluka za uvođenje novog ERP rešenja posledica je potrebe da različite informacione sisteme koje smo imali u kompanijama članicama zamenimo jedinstvenim, pouzdanim sistemom, koji bi bio podrška poslovanju kako na operativnom, tako i na strateškom nivou. Znali smo da će najveći izazov biti informaciono objedinjavanje deset kompanija koje se bave različitim delatnostima. Uvođenje SAP-a u Victoria oil, Victoria Group i Fertil je brzo počelo da donosi rezultate pa tako sada imamo mogućnost da pratimo sve aspekte poslovanja u realnom vremenu. O uspehu sa kojim smo uveli SAP u naše kompanije govori i srebrna medalja za implementaciju SAP rešenja na nivou Centralne i Istočne Evrope’’.

Kompanija NIS predstavila je budućnost poslovanja kroz primenu SAP rešenja i time pokazala zašto važi za jednu od vodećih kompanija u regionu.

O značaju partnerstva u savremenom kompleksnom poslovanju govorili su predstavnici kompanija Atos i S&T, koje ne samo što su podržale organizaciju konferencije u ulozi zlatnih partnera, već su i konkretnoučestvovale u implementacijama rešenja u kompanijama koje su predstavljene na konferenciji. SAP rešenja u kompaniji Victoria Group implementirali su eksperti iz kompanije Atos, dok je kompanija Nelt predstavila iskustvo rada uz podršku SAP rešenja, za čiju je implementaciju bila zadužena firma S&T.

Pročitajte i ovo...