Home VestiIT i nauka Vip ekomotivacija: Popust od 5.000 dinara za zamenu mobilnog telefona

Vip ekomotivacija: Popust od 5.000 dinara za zamenu mobilnog telefona

by bifadmin

Građani koji do kraja jula ove godine donesu bilo koji stari mobilni telefon u neki od Vip centara širom Srbije i potpišu ugovor na 24 meseca, dobiće popust do 5.000 dinara na sve telefone iz Vip ponude, a mogu i da se odluče za popust od 5.000 dinara na mesečnu pretplatu, ravnomerno raspoređen tokom trajanja dvogodišnje ugovorne obaveze.

U želji da pokažu svoju privrženost očuvanju životne sredine, predstavnici Vipa su danas simbolično zasadili 15 breza u Dečanskoj ulici u Beogradu, i najavili da će donirati 500 dinara po recikliranom telefonu u naredne 3 nedelje za izgradnju terapeutskog vrta u okviru Centra za decu i omladinu u Zvečanskoj 7. Tako će građani odlaganjem starih telefona u nekom od Vip centara pokazati ne samo svoju ekološku svest već i humanost, jer će terapeutska bašta u Zvečanskoj 7 služiti kao prostor za relaksaciju i senzornu terapiju dece. Nova zelena oaza će im omogućiti bliži kontakt sa prirodom i praktično upoznavanje sa uzgajanjem biljaka i dobijanjem prirodne hrane što će pozitivno uticati na njihov rast i razvoj u urbanoj sredini.

telefoni

Da podsetimo, Vip je u okviru projekta „Vip Ekomotivacija“ od avgusta prošle godine prikupio više od 74.000 starih telefona koji su predati na zbrinjavanje reciklažnom centru koji se bavi odlaganjem električne i elektronske opreme.

U akciji „Vip ekomotivacija“ mogu učestvovati svi novi postpejd korisnici, uključujući i one koji žele da prenesu broj telefona u Vip mrežu, kao i postojeći Vipovi korisnici koji obnavljaju svoju ugovornu obavezu.

Pročitajte i ovo...