Home VestiEkonomija MasterCard na tržište izbacio poklon karticu UniCredit Banke

MasterCard na tržište izbacio poklon karticu UniCredit Banke

by bifadmin

UniCredit Banka je, svesna nedoumica sa kojima se svako suočava kada traga za pravim poklonom, a sa ciljem da klijentima maksimalno olakša kupovinu, predstavila MasterCard poklon karticu originalnog dizajna. Ova novogodišnja kartica koja zahvaljujući svom jedinstvenom kreativnom rešenju zadovoljava ukuse svih uzrasta i asocira na detinjstvo, poseban je poklon koji ispunjava svačije želje, a njeno pakovanje u Deda Mrazove kapice dodatno doprinosi prazničnom raspoloženju.

MasterCard poklon kartica UniCredit Banke (1)

Pored toga što štedi vreme, jer omogućava da se izbegnu gužve u prodavnicama, poklon kartica UniCredit Banke garantuje klijentima da će njihovi najdraži dobiti upravo onakav poklon o kakvom su maštali. Na rast interesovanja za ovom karticom utiče i činjenica da ona omogućava svima koji je dobiju na poklon da sami izaberu kada i gde će novac potrošiti. U prethodnom periodu izdato je preko 25.000 kartica sa prosečnom vrednošću od 6.600 dinara, dok analize pokazuju da se firme sve češće opredeljuju da deci zaposlenih, umesto poklon paketića, daruju poklon kartice.

Minimalni iznos na kartici, namenjenoj i klijentima banke i onima koji to nisu, je 1.000, a maksimalni 100.000 dinara. Jednokratna naknada za uplate do 10.000 dinara se kreće od 100 dinara, dok se za uplate preko ovog iznosa kreće od 250 dinara. Međunarodno važeća poklon kartica UniCredit Banke klijentima omogućava brzo i jednostavno plaćanje putem interneta, plaćanje robe i usluga u objektima u kojima postoji POS terminal sa MasterCard logotipom, u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine na bankomatima UniCredit Banke širom Srbije, bez naknade.

Pročitajte i ovo...