Home VestiBiznis & Finansije Novi partner kompanije EY – Urs Indermuhle

Novi partner kompanije EY – Urs Indermuhle

by bifadmin
Novi partner kompanije EY – Urs Indermuhle vodi sektor za podršku pri poslovnim transakcijama u jadranskom regionu, prenosi E kapija.
Urs Indermuhle vodiće tim sektora podrške pri poslovnim transakcijama (TAS) u jadranskom regionu (Srbija, BiH, Crna Gora, Hrvatska i Slovenija) kompanije EY, saopštila je danas ta revizorsko-konsultantska kuća (ranije „Ernst & Young“).
EY_logo13
Kako je navedeno u saopštenju, Indermuhle je trenutno u Beogradu. Srbija je, inače, peta po redu zemlja u kojoj radi ovaj stručnjak, od kako je došao u kompaniju EY. Do nedavno, ovaj švajcarski državljanin bio je odgovoran za podizanje sektora podrške pri poslovnim transakcijama u Sloveniji.
– Veliko nam je zadovoljstvo što nam se Urs Indermuhle pridružio kao partner u Srbiji. Čvrsto verujemo da će iskustvo koje on poseduje kada je u pitanju region, kao i tržišta u razvoju, biti od suštinske važnosti za razvijanje sektora podrške pri poslovnim transakcijama u jadranskom regionu – rekao je Stiven Fiš, rukovodeći partner u EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.
– Naš cilj je da pomognemo kompanijama da steknu stratešku prednost proaktivnim pristupom vlastitom planiranju kapitala koje određuje kako će strateški da dobiju finansiranje, investiraju, očuvaju ili optimiziraju svoj kapital – rekao je Urs Indermuhle.

Pročitajte i ovo...