Home Vesti Otvoren prvi Lesaffre pekarski centar u Srbiji

Otvoren prvi Lesaffre pekarski centar u Srbiji

by bifadmin

U godini obeležavanja 40 godina rada, francuska kompanija Lesaffre otvara prvi pekarski centar ove vrste u Srbiji. Zahvaljujući jedinstvenom edukativnom konceptu, znanje i novi trendovi u proizvodnji biće dostupni pekarskim profesionalcima u našoj zemlji što će im omogućiti da ponude što kvalitetnije pekarske proizvode na tržištu. Kroz saradnju sa tehnolozima i ekspertima Lesaffre Grupe, pekarima će u svakom trenutku biti na raspolaganju inovativna rešenja koja će doprineti razvoju pekarske industrije u zemlji.

„Tržište Srbije za nas je izuzetno važno i otvarajući ovaj jedinstveni centar imamo nameru da kroz personalizovane obuke pružimo priliku svojim poslovnim partnerima da prate sve inovacije u ovoj oblasti što će im pomoći da unaprede svoje poslovanje shodno karakteristikama lokalnog tržišta i potrebama potrošača, kvalitet svojih proizvoda ali i celokupnu domaću pekarsku industriju“, izjavio je Miodrag Jelić, izvršni direktor Lesaffre u Srbiji. Kao jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji kvasca sa tradicijom dugom više od jednog i po veka, Lesaffre je prepoznatljiv kao pouzdan i siguran partner koji svojim kupcima pruža jedinstvene i kvalitetne proizvode i usluge. Sami Lesaffre pekarski centri, predstavljaju jedinstven pionirski koncept u pekarskoj industriji, započet u Francuskoj sedamdesetih godina prošlog veka, a mreža danas broji 30 pekarskih centara širom planete koji su središte stručnosti, tehnologije i inovativnosti u svetu pekarstva.

Lesaffre pekarski centar u Srbiji

Na tržištu Srbije, kompanija Lesaffre prisutna je od 2007. godine i od tada nudi bogat asortiman pekarskih proizovda. Neke od najpoznatijih robnih marki u našoj zemlji su Vrenje, Alpha, Fermin, Magimix, Inventis. Pored svoje posvećenosti proizvodnji pekarskog kvasca, kompanija će svoje dalje poslovne planove usmeriti na dodatni razvoj i proizvodnju poboljšivača i koncentrovanih smeša i punjenja za potrebe pekarske industrije. Lesaffre je francuska kompanija osnovana 1853. i jedna je od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji i prometu svežeg pekarskog kvasca. Kompanija broji više od sedam hiljada zaposlenih, prisutna je na pet kontinenata sa više od 45 fabrika i 60 komercijalnih filijala, osam proizvodnih jedinica i velikim brojem distributivnih predstavništava kako bi u svakom trenutku odgovorila na potrebe svojih poslovnih partnera.

Pročitajte i ovo...