Home VestiBiznis & Finansije Kompanija JUB donirala materijal za sanaciju preko 1500 oštećenih objekata

Kompanija JUB donirala materijal za sanaciju preko 1500 oštećenih objekata

by bifadmin

Kompanija JUB donirala je upetak 60 tona JUB poludisperzije namenjene sanaciji objekata oštećenih u majskim poplavama. Količina materijala dovoljna je za potpunu sanaciju zidova u preko 1500 objekata prosečne veličine do 60 metara kvadratnih. U ime Vlade Republike Srbije donaciju je preuzeo Ministar energetike  i rudarstva Aleksandar Antić koji je tri šlepera materijala na raspolaganje stavio Kancelariji za pomoć i obnovu poplavljenih područja.   

Aleksander Kuljaj,direktor kompanije JUB Šimanovci rekao je da JUB nastavlja sa projektom sveobuhvatne podrške područjima postradalim u poplavama. „Konkretnom pomoći u vidu građevinskog materijala za sanaciju preko 1500 objekata trudimo se da izađemo u susret najteže oštećenim domaćinstvima pred dolazak jeseni.“ 

Osim ove direktne donacije  kojom pomaže oštećenima kroz rekonstrukciju njhovih objekata,  kompanija JUB je obezbedila i specijalne popuste za kupovinu građevninskog materijala u popljavljenim područjima, a njihov besplatni program stručnog savetovanja za primenu savremenog JUB sistema za sanaciju fasada i unutrašnjih zidova do sada je prošlo preko 200 vlasnika kuća i javnih institucija oštećenih u poplavama.

kuce

Kompanija JUB Šimanovci najveći je domaći proizvođač materijala za završne radove u građevinarstvu.

Pročitajte i ovo...