Home Posle 5 Društvena mreža za bogate

Društvena mreža za bogate

by bifadmin

„The Netropolitan Club“ je verovatno najekskluzivnija onlajn zajednica. Baš kao što postoje ekskluzivni klubovi u kojima se okupljaju najbogatiji i najuspešniji u stvarnom životu, takvo mesto očito postoji i onlajn.

bogati
Ova zajednica je predstavljena kao „online country klub za ljude koji imaju više novca nego vremena“. Da biste se učlanili u „Netropolitan“ potrebno je da platite 9.000 USD samo za registraciju, a potom članarinu svake godine od 3.000 USD.

Navodi se da se radi o društvenoj mreži u kojoj upoznajete istomišljenike širom sveta koji dele vaš životni stil i interesovanja. Servis je nedostupan iz javnog intereneta, a tu se uključuju i pretraživači. Sav prenos između članova „Netropolitana“ je šifrovan. Ovu društvenu mrežu za elitu je osnovao Džejms Tači-Piters, bivši dirigent filharmonijskog orkestra iz Minesote jer je video potrebu za „sredinom u kojoj možete da govorite o lepšim stvarima u vašem životu bez zazora“, navodi CNN. Obećao je da sajt neće imati oglase kao i da će postojati moderatori koji će vam biti stalno na usluzi.

Izvor: eKapija

Pročitajte i ovo...