Home VestiEkonomija Otvoren je konkurs za EY Preduzetnika godine 2014

Otvoren je konkurs za EY Preduzetnika godine 2014

by bifadmin

Nagrada EY Preduzetnik godine™ postoji već dvadeset i osam godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godine™ dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije. EY Preduzetnik godine™ organizuje se u više od 140 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Nagrada EY Preduzetnik godine™ koja se po treći put dodeljuje u Srbiji, promoviše preduzetnički duh i inicijativu, i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom i inovativnošću.

Konkurs za EY Preduzetnik godine™ biće otvoren od 1. septembra do 15. novembra 2014. godine, dok će svečano proglašenje nacionalnog pobednika biti održano u februaru 2015. godine. Pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2015. godine.

preduzetnik godine EY

Srbija je u Monte Karlu po drugi put ove godine u junu mesecu imala svog predstavnika na izboru za EY Svetskog Preduzetnika godine™, a predstavljao ju je Rade Ljubojević, Sirogojno Company d.o.o. nacionalni dobitnik nagrade EY Preduzetnik godine™ za 2013. godinu.

„Tokom dve godine koliko program postoji u Srbiji, oduševile su nas uspešne preduzetničke priče koje smo imali prilike da čujemo. One predstavljaju dokaz da u Srbiji postoji potencijal, kao i to da dobre ideje u kombinaciji sa vrednim radom mogu dovesti do uspeha“, rekao je Stiven Fiš, rukovodeći partner kompanije EY u Srbiji.

Više informacija o programu EY Preduzetnik godine™ možete dobiti na www.ey.com/rs/eoy

Pročitajte i ovo...