Home VestiPolitika i društvo Druga EY studija slučaja za studente: „Learn today – lead tomorrow“

Druga EY studija slučaja za studente: „Learn today – lead tomorrow“

by bifadmin

Ove godine, revizorsko-konsultantska kompanija po drugi put samostalno organizuje studiju slučaja u cilju razvijanja studenta u okviru svoje strategije za razvoj – Program Budućih Lidera. Jedan od ključnih prioriteta uspešne konsultantske kompanije je razvoj mladih i talentovanih ljudi, pa tako EY najavljuje da će 4. decembra u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, organizovati takmičenje timova u rešavanju studije slučaja.

studenti praksa ey

Studenti is Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine pozvani su da učestvuju u ovom izazovu i da se upoznaju sa postavljenim problemom na zvaničnoj Facebook stranici EY Serbia Careers (https://www.facebook.com/eyserbiacareers).

Revizorsko-konsultantska kompanija EY tim povodom nudi priliku da pet prvoplasiranih timova takmičenja konkuriše za EY stipendije do kraja studija i dodatno steknu iskustvo tokom dva meseca prakse u odeljenju po sopstvenom izboru.

Za učestvovanje na takmičenju tročlani timovi treba da pošalju biografije na srpskom ili engleskom jeziku, kao i pttx prezentacije na mejl hr.serbia@rs.ey.com.

Pročitajte i ovo...