Home VestiIT i nauka Ericsson predstavio nova IT rešenja

Ericsson predstavio nova IT rešenja

by bifadmin

Kompanija Ericsson organizuje trodnevnu konferenciju za svoje poslovne partnere, na kojoj će posetioci imati priliku da vide i čuju najnovije trendove i rešenja ove kompanije.

Konferencija se organizuje pod nazivom Let’s Do IT Roadshow i traje do 12. decembra u Beogradu, a pre Beograda je isti događaj održan u Rumuniji, Francuskoj, Španiji, Grčkoj i Maroku. Na njemu će biti prikazana Ericssonova vizija transformacije IT-a, kao i najnovija IT rešenja, koja su u vezi sa cloudom i budućnosti televizije, kako na najbolji način koristiti „big data“ i marketinšku analitiku u cilju poboljšanja zadovoljstva korisnika.

Predstavljeni novih Ericsson trendovi za TV industriju

Tokom Let’s Do IT Roadshowa medijima i partnerima kompanije biće predstavljena i rešenja poput Smart Metering sistema (pametnih brojila), kao i „Kancelarije budućnosti“, koja se sastoji od sistema i mobilne aplikcije koje prate potrošnju energije svih uređaja u kancelariji i omogućava njihovu kontrolu kako bi se energija uštedela. Takođe biće predstavljen napredni sistem za unapređenje korisničkog iskustva, koji će operatorima omogućiti bolji uvid u probleme svojih pretplatnika i brzo rešavanje tih problema. Od rešenja prezentovanih na ovogodišnjem Mobile World Kongresu u Barseloni, u Srbiji će biti predstavljena platforma „Future TV Anywhere“ – potpuno nov način gledanja video sadržaja na više uređaja gde god se nalazili – kao i koncepta „Umreženog vozila“, Ericsson rešenje koji kompanija Volvo primenjuje u svojim automobilima.

Pročitajte i ovo...