Home VestiEkonomija Popusti „Dunav osiguranja“ povodom Sajma turizma u Beogradu

Popusti „Dunav osiguranja“ povodom Sajma turizma u Beogradu

by bifadmin

Povodom 37. Međunarodnog sajma turizma, koji se od 19. do 22. februara održava u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“, prema dugogodišnjoj tradiciji, predstavila je specijalne sajamske uslove za paket putnog osiguranja. Korisnicima ove usluge Kompanija će pri zaključivanju polisa odobravati popuste od 15 do 20 odsto na premiju osiguranja, odnosno 10 procenata za standardnu ponudu putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO).

Polisa paketa putnog osiguranja obezbeđuje osnovno ili prošireno (VIP) osiguravajuće pokriće za turistička i poslovna putovanja koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana.

U zavisnosti od obima pokrića, svim osiguranicima koji od danas do 31. marta 2015. godine zaključe polisu paketa putnog osiguranja ili PZO „Dunav osiguranje“ odobrava sledeće popuste:

– 15 odsto na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, kao i osiguranje od građanske odgovornosti);
– 20 odsto na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se uz osnovno osiguravajuće pokriće ugovori jedno ili oba dopunska osiguravajuća pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga);
– 10 odsto na premiju PZO – za poslovno ili turističko putovanje u inostranstvo koje u kontinuitetu traje do 30 dana;

„Osiguranicima koji u promotivnom periodu ugovore putničko zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja, odobravaju se i dodatni popusti:

– kupovina međunarodne isprave o osiguranju od auto-odgovornosti – zelene karte po ceni od 1 800 dinara i
– 20 odsto komercijalnog popusta na premiju osiguranja pomoći na putu.

Popusti se primenjuju prilikom zaključivanja individualnih, grupnih i porodičnih ugovora o putničkom zdravstvenom osiguranju.

Pročitajte i ovo...