Home VestiPolitika i društvo Za godinu dana Jump Inn hotel imao više od 12.000 gostiju

Za godinu dana Jump Inn hotel imao više od 12.000 gostiju

by bifadmin

Jump Inn hotel, smešten u srcu starog Beograda, na uglu Karađorđeve i ulice Koče Popovića (bivša Zagrebačka ulica), proslavio je prvi rođendan. Za godinu dana poslovanja, Jump Inn hotel je ugostio više od 12 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Turisti dolaze najčešće iz Evrope, iz Turske i Grčke pre svega, ali i iz Švedske, Ruske Federacije, Nemačke, Izraela, Švajcarske, Francuske….

Protekla godina bila je poslovno veoma uspešna i hotel je zahvaljujući kvalitetnim sadržajima privukao veliki broj domaćih i stranih turista i poslovnih ljudi, doprineo poboljšanju hotelske ponude u Beogradu i uticao na obogaćivanje kulturnog i društvenog života Savamale.

„Kada smo, pre godinu dana otvorili Jump Inn hotel, želeli smo da stvorimo posebno mesto za uživanje u Beogradu. Uspeli smo da se nametnemo jedinstvenim dizajnom, udobnošću i pre svega izuzetnim gostoprimstvom. Zadovoljstvo gostiju nam je na prvom mestu i držimo se najviših standarda u ovoj oblasti. To nam potvrdjuju gosti koji nam se posle prvog dolaska neprestano vraćaju. Posebno smo ponosni na to što smo uspeli da doprinesemo globalnoj ideji oživljavanja Savamale i učinimo ovaj deo grada bogatijim i sadržajnijim” – izjavila je Sanja Todorović, generalna direktorka hotela.

Pročitajte i ovo...