Home VestiEkonomija Dodeljeno 12 prestižnih MBA stipendija najboljim srpskim menadžerima

Dodeljeno 12 prestižnih MBA stipendija najboljim srpskim menadžerima

by bifadmin

Regionalna poslovna škola COTRUGLI Business School i Magazin Biznis i Finansije su dodelili 12 prestižnih MBA stipendija najboljim menadžerima u Srbiji.

U sklopu društveno odgovornih projekata COTRUGLI poslovna škola je i ove godine organizovala stipendijski proces kojim želi da podstakne pozitivne promene i motiviše više desetina telentovanih menadžera da se usavršavaju i svojim primerom menjaju naše društvo na bolje.

Sa više od 500 prijava, selekcijska komisija je odabrala 90 menadžera iz Srbije koji su se takmičili za 6 MBA i 6 Executive MBA (EMBA) stipendija 4 i 5. aprila, 2015. godine u COTRUGLI edukativnom centru. Kandidati su imali individualne intervjue sa članovima komisije, kao i stipendijsko finale gde su imali prilike da pokažu svoje veštine u timskom radu i diskusiji na odabranim studijama slučaja.

Na svečanoj dodeli, 8. aprila, organizovanoj u prostorijama COTRUGLI poslovne škole, proglašeni su dobitnici 5 polovičnih i jedne pune stipendije za MBA i EMBA program. Dobitnici polovične MBA stipendije su: Aleksandra Ljaljić (British American Tobacco), Ivan Vučičević (NIS a.d.), Mirjana Mitrović (ProCredit Bank), Rastko Golubović (Apatinska Brewary) i Sonja Nektarijević (Novartis Pharma A.G.), dok je Petar Živković (Air Serbia) imao najviše sreće prilikom izvlačenja i osvojio punu stipendiju. Polovičnu EMBA stipendiju su dobili Ana Pajović (Boehringer Ingelheim Serbia d.o.o.), Djordje Živanović (Coface), Dragana Radić (Telenor), Mirjana Jovašević (Delhaize Serbia) i Ratko Živković (Axa Osiguranje), dok je Damjan Djokić (Marso Gume d.o.o.) isto na sreću izvukao punu stipendiju.

COTRUGLI poslovna škola zajedno sa svojim partnerima aktivno učestvuje u širenju primera dobre prakse i značaju poslovne etike. Time, već 8 godina unazad, COTRUGLI poslovna škola zajedno sa partnerima dodeljuje stipendije najboljim menadžerima.

Pročitajte i ovo...