/ Vesti / Humanitarna akcija za školu u Dimitrovgradu
BiF Analize Čitajte B&F online

Humanitarna akcija za školu u Dimitrovgradu

Redakcija BIF on 02/04/2015 - 08:50 in Vesti

This post has already been read 649 times!

Kompanija Coca-Cola organizovala je jedinstvenu kreativnu radionicu i humanitarnu aukciju u Mikser Hausu tokom koje su prikupljena sredstva za obnavljanje sportske sale i nabavku sportske opreme za OŠ „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu. Zaposleni, poslovni partneri i predstavnici medija udružili su snage kako bi udahnuli drugi život čuvenoj staklenoj Coca-Cola flašici koja ove godine slavi 100 godina i istovremeno doprineli lokalnoj zajednici.

Pod vođstvom umetnika, od legendarne „kontur“ flašice napravljeni su maštoviti upotrebni i dekorativni predmeti za koje su učesnici radionice licitirali, a kompanija Coca-Cola udvostručiće sumu svih prikupljenih sredstava. Kreativna radionica i humanitarna aukcija realizovane su u saradnji sa Smart kolektivom kako bi se školarcima iz Dimitrovgrada obezbedili što bolji uslovi za bavljenje sportom i rekreacijom.

OŠ „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu treća je škola koja će zahvaljujući inicijativi kompanije Coca-Cola dobiti kvalitetnije uslove za bavljenje fizičkom kulturom, a u toku je i realizacija donacije Coca-Cola fondacije kroz koju će i 90 škola u Srbiji koje su oštećene u poplavama dobiti novu sportsku opremu.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close