Home Vesti Humanitarna akcija za školu u Dimitrovgradu

Humanitarna akcija za školu u Dimitrovgradu

by bifadmin

Kompanija Coca-Cola organizovala je jedinstvenu kreativnu radionicu i humanitarnu aukciju u Mikser Hausu tokom koje su prikupljena sredstva za obnavljanje sportske sale i nabavku sportske opreme za OŠ „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu. Zaposleni, poslovni partneri i predstavnici medija udružili su snage kako bi udahnuli drugi život čuvenoj staklenoj Coca-Cola flašici koja ove godine slavi 100 godina i istovremeno doprineli lokalnoj zajednici.

Pod vođstvom umetnika, od legendarne „kontur“ flašice napravljeni su maštoviti upotrebni i dekorativni predmeti za koje su učesnici radionice licitirali, a kompanija Coca-Cola udvostručiće sumu svih prikupljenih sredstava. Kreativna radionica i humanitarna aukcija realizovane su u saradnji sa Smart kolektivom kako bi se školarcima iz Dimitrovgrada obezbedili što bolji uslovi za bavljenje sportom i rekreacijom.

OŠ „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu treća je škola koja će zahvaljujući inicijativi kompanije Coca-Cola dobiti kvalitetnije uslove za bavljenje fizičkom kulturom, a u toku je i realizacija donacije Coca-Cola fondacije kroz koju će i 90 škola u Srbiji koje su oštećene u poplavama dobiti novu sportsku opremu.

Pročitajte i ovo...