Home VestiEkonomija Sa 100 miliona registrovanih korisnika Top Eleven postaje sve veći

Sa 100 miliona registrovanih korisnika Top Eleven postaje sve veći

by bifadmin

Srpska kompanija Nordeus, tvorac popularne igre Top Eleven, onlajn fudbalskog menadžera, juče je objavila da je igra dostigla više od 100 miliona registrovanih igrača i još jednom potvrdila titulu najpopularnije sportske igre za mobilne uređaje na svetu. Igra čiji je ambasador, menadžer kluba Čelzi, Žoze Murinjo, postala je toliko popularna da, ukoliko bi svi Top Eleven igrači živeli u jednoj državi, to bi bila trinaesta zemlja po veličini na svetu.

Čak 10 miliona ljudi igra Top Eleven svakog meseca, a 4 miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima. Svi oni dele isti cilj, da dođu do svetskog vrha menadžerske igre, dok istovremeno unapređuju svoje iskustvo i status kluba.

U isto vreme kompanija Nordeus proslavlja svoj peti rođendan. Sa sedištem u Srbiji, Nordeus je još 2010. razvio prvu verziju Top Eleven-a. Od tada kompanija konstantno raste do pozicije jedne od vodećih u svetu kada je u pitanju razvoj igara, sa više od 170 zaposlenih u pet različitih zemalja.

Top Eleven se igra u svakoj zemlji na planeti i pionir je u oblasti cross-platform igara, u kojima igrači mogu neometano da menjaju uređaje tokom igre i nastave tačno tamo gde su stali. Igra se može preuyeti na iOS i Android uređajima.

Pročitajte i ovo...