Home VestiIT i nauka VIber posebno zainteresovan za tržišta Centralne i Istočne Evrope

VIber posebno zainteresovan za tržišta Centralne i Istočne Evrope

by bifadmin

Viber (Vajber), kompanija vlasnica jedne od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka, objavila je postavljanje Atanasa Rajkova za Generalnog Direktora Vibera za Centralnu i Istočnu Evropu.

Ova aplikacija ima više od 600 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, a Centralna i Istočna Evropa su jedan od tri najzastupljenija regiona na svetskom nivou.

“Primetili smo neverovatan rast u CIE i mi želimo da nadograđujemo taj potencijal kroz lokalizovan marketing i strategiju sadržaja za milione korisnika Vibera širom regiona,” izjavio je Mark Hardi, Generalni direktor marketinga Vibera.

U saopštenju piše da će Viber posebnu pažnju obratiti na Bugarsku, Grčku, Srbiju i Mađarsku, koje predstavljaju vodeća tržišta po statistici i tendencijama razvoja među aktuelnih 27 miliona korisnika ovog regiona.

Dalje, u saopštenju stoji da će Atanas nastojati da – kroz stvaranje partnerstava u skladu sa kulturom i duhom domaće sredine – ostvari ključni cilj Vibera, a to je povezivanje sa životno važnim momentima svojih korisnika, svakodnevno širenje pozitivnih vibracija i stvaranje povoda za lepe i plemenite događaje.

Pročitajte i ovo...