Home VestiEkonomija GTC Srbija otvorila prvu zgradu u poslovnom kompleksu FortyOne

GTC Srbija otvorila prvu zgradu u poslovnom kompleksu FortyOne

by bifadmin

GTC Srbija je zvanično otvorila prvu zgradu u svom novom poslovnom kompleksu u Beogradu – FortyOne. Prva zgrada koja ima 10.000 kvadratnih metara ukupne površine za izdavanje je završena za 10 meseci, pri čemu je 60% prostora izdato i pre nego što su počeli građevinski radovi, a 92% je izdato pre svečanog otvaranja. FortyOne ispunjava najviše međunarodne standarde gradnje i teži da postane zajednica uspešnih kompanija koja poštuje lične navike zaposlenog i za vreme radnog vremena kao i da obezbedi prijatno radno okruženje.

Rast interesovanja od strane zakupaca omogućili su kompaniji GTC da nastavi sa realizacijom druge faze projekta FortyOne. Zgrada koja gleda direktno na Bulevar Milutina Milankovića donosi 8.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A-klase na tržište u trećem kvartalu 2016. godine. Nova zgrada će biti sedište banke Halkbank koji je upravo ušla na tržište Srbije. Poslovni prostor A klase koji je izgrađen u skladu sa LEED sertifikatom namenjen je najzahtevnijim zakupcima i nudi maksimalnu funkcionalnost prostora.

GTC Srbija uspešno posluje u Srbiji od 2003. godine gde je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara nekretnina u poslovnoj zoni Novog Beograda koje koriste najveće domaće i međunarodne kompanije.

Pročitajte i ovo...