Home VestiEkonomija Saxo osvojio nagradu za najboljeg brokera u trgovanju valutnim parovima

Saxo osvojio nagradu za najboljeg brokera u trgovanju valutnim parovima

by bifadmin

Sakso Banka, specijalizovana za investicije i internet trgovanje različitim tržišnim materijalima, proglašena je za najboljeg brokera u trgovanju valutnim parovima „Best Forex Broker 2015“ na godišnjoj dodeli svetskih nagrada na polju finansija „Finance Magnates Awards“.

Ovaj događaj, održan u Londonu, posetilo je više od 1.500 vodećih profesionalaca i rukovodilaca iz ove grane industrije, koji su predstavljali skoro 500 kompanija koje se bave deviznim tržištem, binarnim opcijama i sektorom finansijskih tehnologija (FinTech).

Osvajanje ove nagrade predstavlja potvrdu nedavno osvojenog niza priznanja za Sakso Banku, uključujući proglašenje u septembru SaxoTraderGo platforme za inovatora na deviznim tržištu u izdanju časopisa Global Finance’s 2015, kao i za najboljeg pružaoca tehnološke usluge za rebrendirane platforme “Best White Label Technology Provider” na FX Week dodeli e-FX nagrada u julu.

SaxoTraderGO platforma je pokrenuta u maju 2015, a napravljena je uz pomoć Saxo OpenAPI u svojoj osnovi. OpenAPI nudi funkcionalnost u celokupnom trgovinskom ciklusu – aktivnosti koje prethode transakciji, samo izvršenje trgovanja i post-trgovinske usluge za indeksne vrednosne papire (ETF), zalihe novca, ugovore o finansiranju razlike (CFD), terminske ugovore, opcije i devizno tržište.

Pročitajte i ovo...