Home VestiEkonomija 25 godina kompanije „Lukoil“

25 godina kompanije „Lukoil“

by bifadmin

Revitalizacijom maloprodajne mreže i osavremenjavanjem tehnoloških procesa na benzinskim stanicama i skladišnim kapacitetima, kao i uvođenjem novih motornih goriva, kompanija „Lukoil Srbija“ AD dočekuje 25-u godišnjicu rada kompanije „Lukoil“

„Lukoil Srbija“ je tokom 2014. i 2015. godine posvetila jačanju imidža. Zbog toga su sprovedeni sveobuhvatni radovi na revitalizaciji maloprodajne mreže i skladišnih kapaciteta, u šta je uloženo 6,981 miliona dolara. U cilju povećanja prepoznatljivosti brenda, u toku dve godine izvedeni su radovi na 95 objekata, kako bi sve benzinske stanice svojim izgledom u potpunosti odgovarale vizuelnom identitetu kompanije i visokim korporativnim standardima. Za zamenu stare opreme na 67 benzinskih stanica u dvogodišnjem periodu usmereno dodatnih 3,154 miliona dolara.

Na uvođenje novog korporativnog informacionog sistema upravljanja “Petroniks“ na objektima maloprodajne mreže Društva koja broji 111 objekata širom zemlje izdvojena su sredstva u visini od 1,352 miliona dolara.

„Lukoil Srbija“ AD dočekuje godinu u kojoj se obeležava četvrt veka postojanja i uspešnog rada Naftne kompanije „Lukoil“, prve među najvećim svetskim privatnim naftnim i gasnim kompanijama po veličini dokazanih zaliha nafte i druge privatne kompanije po obimu proizvodnje nafte, multinacionalne korporacije koja posluje u 40 zemalja sveta.

Pročitajte i ovo...