Home VestiEkonomija Još 40 mil EUR namenjeno tehnološkim startapima na Balkanu

Još 40 mil EUR namenjeno tehnološkim startapima na Balkanu

by bifadmin

Četrnaesti „ICT Hub Meetup“ ugostiće 16. decembra predstavnike „South Central Ventures“ (SCV) fonda koji raspolaže sa 40 mil EUR kapitala namenjenog tehnološkim startapima sa prostora Balkana. 

U ime ovog investicionog fonda prisutnima će se obratiti Vuk Đukić koji će govoriti više o „seed kapitalu“ namenjenom „early stage“ kompanijama, ali i o načinu na koji zainteresovani startapi mogu da apliciraju za sredstva.

Krajem septembra „Netokracija“ je ekskluzivno najavila početak rada novog venture capital fonda na prostoru Balkana. U pitanju je „Enterprise Innovatio Fund“ (ENIF) koji posluje pod brendom „South Central Ventures“, a raspolaže sa 40 mil EUR namenjenih tehnološkim kompanijama na prostoru Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova, Albanije i Crne Gore.

Vuk Đukić govoriće 16. decembra o ciljevima i uslovima ulaganja, a kroz info sesiju koja će biti održana na srpskom jeziku prisutni će moći da saznaju sve o iznosima kapitala i načinu kako da apliciraju za „South Central Ventures“.

Iz ICT Hub-a napominju da je skup otvoren za sve zainteresovane i pozivaju na prethodnu potvrdu prisustva putem zvanične Meetup stranice.

Izvor: eKapija, Netokracija

Pročitajte i ovo...