Home VestiEkonomija m:tel Austria promoviše postpejd pakete

m:tel Austria promoviše postpejd pakete

by bifadmin

Kompanija m:tel Austria, u većinskom vlasništvu Telekoma Srbija a.d., koja je počela sa radom 1. oktobra 2015. godine, od 1. decembra u ponudi ima i postpejd pakete. Osnivač i vlasnik m:tel-a Austria je m:tel BiH (Mtel, a.d. Banjaluka), kompanija koja je članica regionalne Telekom Srbija grupe. m:tel Austria posluje uz partnerstvo sa Telekom Austrija grupom.

„m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, a razvojni planovi podrazumevaju pružanje IPTV-a, fiksne telefonije, ali i drugih telekomunikacionih usluga. Na taj način je formiran jedinstven telekomunikacioni prostor koji pokriva teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Austrije. Odnosno, te zemlje praktično postaju članice EU telekomunikacionog tržišta“, izjavio je Zvonko Alašević, direktor m:tel Austria.

Usluge mobilne telefonije m:tel Austria, sa pozivnim kodom +43 677, prvenstveno su namenjene ljudima koji žive i rade na teritoriji navedenih zemalja i imaju čestu potrebu za privatnom ili poslovnom komunikacijom. Komparativna prednost m:tel Austria je prisustvo Telekom Srbija grupe u svim navedenim zemljama, što omogućava da budu kreirane najpovoljnije ponude, tarife i paketi.

„Ovo je prvi put da neka zemlja Zapadnog Balkana kreće u otvorenu tržišnu utakmicu na telekomunikacionom tržištu EU, koje je posebno zahtevno i razvijeno tržište. Početni rezultati su vrlo ohrabrujući i pokazuju da smo u stanju da i na tako zahtevnom tržištu pružimo telekomunikacione usluge na najvišem nivou i pridobijemo poverenje korisnika, za sada u Austriji, a sledeće godine, nadam se i u Švajcarskoj i Nemačkoj. Na ovaj način Telekom Srbija grupa bi postala jedan od najznačajnijih telekom operatera u ovom delu Evrope“, istakao je Alašević.

Više informacija o m:tel-u Austria i startnim ponudama, dostupno je na sajtu www.mtel.at.

Pročitajte i ovo...