Home VestiEkonomija Otvoren prvi Premium Concept Store u Beogradu

Otvoren prvi Premium Concept Store u Beogradu

by bifadmin

Kompanija Uniloft Balkans Limited otvorila je u beogradskom tržnom centru Zira inovativan objekat u kome se ekskluzivni brendovi predstavljaju na do sada neviđen način na ovim prostorima.

Ivan’s Vault Premium Concept Store za osnovu ima potpuno novi biznis model i predstavlja do sada nepoznat oblik partnerstva u Srbiji. Za razliku od klasičnog prodajnog prostora koji je namenjen isključivo prodaji proizvoda, Premium Concept Store ima za cilj i da učestvuje u kreiranju prepoznatljivog životnog stila po meri pojedinca – to je mesto u kome će potrošači u prijatnom ambijentu i kroz individualni pristup moći da se upuste u kupovinu i da steknu znanja o tome kako se primereno konzumiraju, nose ili upotrebljavaju brendovi koji čine Ivan’s Vault.

Ponudu Ivan’s Vault čine pažljivo odabrane robne marke: Tsar Ivan the Terrible, Apple, S. T. Dupont, Gagliardi, List Roma, Zlatiborac specijalna selekcija 1885, i DD handmade shoes.

„Ivan’s Vault Premium Concept Store je mesto na kome će svi zainteresovani moći da se do detalja upoznaju sa brendovima, saslušaju priču koja stoji iza njih, razumeju vrednosti koje ovi brendovi nose u sebi i promovišu, isprobaju ih i povežu se sa njima“ rekao je izvršni direktor Uniloft Balkans Limited, Marjan Nikolić, prilikom svečanog otvaranja.

Pročitajte i ovo...