Home VestiEkonomija Platna super kartica menja Pika platnu karticu

Platna super kartica menja Pika platnu karticu

by bifadmin

Kompanija Mercator-S je u saradnji sa Sberbank Srbija pokrenula projekat zamene platne Pika kartice platnom Super Karticom.

Program platne Pika kartice prestaje da postoji od 7.12.2015. godine. Većina korisnika Pika platne kartice ima mogućnost da aplicira za platnu Super Karticu, čije je izdavanje besplatno i bez obaveze otvaranja tekućeg računa i prenosa plate u Sberbank Srbija. Kartice će biti dostupne tim korisnicima u najkraćem roku po potpisivanju ugovora.

Na ovaj način, korisnici će moći da ostvare brojne pogodnosti koje su im na raspolaganju odmah po zaključenju novog ugovora.

Kupovinu na rate bez kamate i naknade od sada će moći da ostvare i u IDEI, Rodi, Mercator Hipermarketima, Avenija Mode, Modiana i Intersport prodavnicama i Beautique parfimerijama. Odloženo plaćanje do 45 dana i kupovina do 12 rata bez kamate na svim ostalim prodajnim mestima u zemlji, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera, samo su deo benefita koje platna Super Kartice omogućava svojim korisnicima.

Platna Super Kartica pripada prestižnom programu MasterCard World i namenjena je svim potrošačima, članovima Super Kartica programa lojalnosti.

Ukupna ušteda koju potrošači mogu ostvariti korišenjem platne Super Kartice u mreži partnera je značajna za kućni budžet i iznosi preko 4% za potrošnju u IDEA, Roda i Merkator objektima, kao i do 5 dinara uštede po litru goriva na NIS i Gasprom benzinskim stanicama. Osim toga, platna Super Kartica vraća i 0,5% ukupne potrošnje na bilo kom drugom prodajnom mestu van mreže navedenih partnera.

Super Kartica je prvi program lojalnosti u Srbiji i izdvaja se po tome što sarađuje sa 14 vodećih kompanija iz različitih oblasti i na taj način potrošačima omogućava mnoštvo pogodnosti za kupovinu kod svojih partnera.

Pročitajte i ovo...