Home VestiEkonomija UNIQA je zvanično osiguranje našeg Olimpijskog tima

UNIQA je zvanično osiguranje našeg Olimpijskog tima

by bifadmin

Ostalo je tačno četiri meseca do početka Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, zbog čega je danas potpisan ugovor između UNIQA osiguranja i Olimpijskog komiteta Srbije.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac, tom prilikom se zahvalio kompaniji UNIQA na odluci da podži olimpijce Srbije na putu za Rio i poželeo dobrodošlicu u olimpijsku porodicu Srbije: “UNIQA osiguranje je kompanija koja prepoznaje sport kao pravo mesto za ulaganje, a mi se uvek radujemo kada se našem timu pridruži kompanija čiji ljudi vole i razumeju sport. U olimpijskoj smo godini. Naši sportisti beleže sjajne rezultate i krupnim koracima grabe ka Riju. Ostalo je jos samo četiri meseca. Siguran sam da ćemo se u avgustu radovati i slaviti zajedno“.

Ovoj konferenciji za medije prisustvovao je i kajakaš Marko Tomićević, novo lice u promo timu UNIQA osiguranja tokom olimpijske godine, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, kao i kapiten vaterpolo reprezentacije, Živko Gocić.

„Velika je čast biti u društvu najuspešnijih sportista Srbije. Kao što je san svakog sportiste da ode na Olimpijadu, tako je san svake kompanije da bude u ovako prestižnom društvu. Ponosni smo što smo deo ovako talentovanog i nadhnutog tima i što u desetoj, jubilarnoj godini našeg poslovanja u Srbiji, možemo da ostvarimo saradnju sa uvaženom organizacijom kao što je Olimpijski komitet Srbije. Nadam se da je ovo samo početak uspešne saradnje i da ćemo našim sportistima biti upravo ona podrška koja osigurava medalje“, rekla je direktorka marketinga UNIQA osiguranja Sonja Marić.

Pročitajte i ovo...