Home VestiEkonomija Refinansiranje, uz dodatni keš za prolećni „restart“ u Hypo banci

Refinansiranje, uz dodatni keš za prolećni „restart“ u Hypo banci

by bifadmin

Hypo banka svojim klijentima nudi dinarski kredit za refinansiranje kojim se mogu zameniti sva postojeća dugovanja novim kreditom, uz dodatni keš. Kredit se odobrava u iznosu od 60.000 do 3.000.000 dinara, sa rokom otplate do 144 meseca.

„Kredit za refinansiranje je trenutno najpopularniji proizvod naše banke kojim pružamo priliku klijentima da objedine sve kreditne obaveze na istom mestu, uz samo jednu mesečnu ratu koja je pritom manja od prethodnih mesečnih zaduženja. Pored toga, Hypo banka nudi i posebnu mogućnost odobravanja dodatnog gotovinskog iznosa, kao i najduži rok otplate na tržištu, do dvanaest godina. Veliko interesovanje za ovaj proizvod predstavlja za nas potvrdu da na pravi način osluškujemo potrebe klijenata i u tom pravcu ćemo se kretati u daljem razvoju poslovanja“, naglašava direktor poslovanja sa stanovništvom i mikro klijentim Hypo Alpe Adria banke, Ivana Petrović.

Pored značajne pogodnosti za klijente u smislu jednostavnije otplate zaduženja, uz povoljne uslove, brza procedura odobravanja omogućava i dodatnu uštedu vremena. Preliminarna potvrda o odobrenju se može dobiti već prilikom predavanja zahteva, uz ličnu kartu, a zatim službenici banke preuzimaju na sebe dalje administrativne obaveze.

Kredit za refinansiranje je u ponudi za postojeće klijente, ali i za one koji nemaju otvoren tekući račun kod Hypo banke. Odobrava se bez depozita i učešća, u početnom iznosu od 60.000 RSD, dok uz prenos zarade maksimalni iznos kredita može biti i do 3.000.000 dinara.

Pročitajte i ovo...