Home VestiBiznis & Finansije Triglav: Posebni uslovi osiguranja u poljoprivredi tokom Sajma u Novom Sadu

Triglav: Posebni uslovi osiguranja u poljoprivredi tokom Sajma u Novom Sadu

by bifadmin

Triglav osiguranje Srbija predstaviće se i ove godine na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu sa ponudom usluga osiguranja u poljoprivredi. Tokom maja meseca važiće posebni uslovi za osiguranje useva i životinja i to u vidu popusta od 10%. Kao i u drugim segmentima poslovanja, Triglav u Srbiji nastoji da prenese dobru praksu i iskustvo iz Grupacije i na taj način pruži kvalitetne usluge koje su u funkciji razvoja agrobiznisa u Srbiji.

„Činjenica da je svega oko 10% useva u Srbiji osigurano, i da u isto vreme Republika subvencioniše osiguranje sa čak 40% od neto premije za sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, a na polise koju izdaju Društva uključena u program Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, obavezuje nas da na ovakvim susretima iznesemo sve prednosti koje kvalitetne usluge osiguranja znače za poljoprivredne proizvođače, prerađivače i distributere“, izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković.

Poljoprivreda je od vitalnog značaja za Republiku Srbiju sa značajnim učešćem u BDP-u od preko 11% i udelom u izvozu od preko 15%. U Srbiji je registrovano više od 630.000 poljoprivrednih gazdinstava, a u poljoprivredi je zaposleno oko 1,4 miliona radno sposobnog stanovništva, te je strateško opredeljenje Triglav osiguranja da prenese i uvede i na naše tržište odlična iskustva iz Triglav grupe kada su u pitanju osiguranja u poljoprivredi.

Triglav osiguranje Srbija je u prethodnoj godini ostvarilo veoma značajan rast premije osiguranja u poljoprivredi od preko 35% u kojoj dominira osiguranje useva i plodova sa oko 80%.

Triglav osiguranje Srbija će se predstaviti na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu na štandu u Hali „Master“. Svim zainteresovanim posetiocima na raspolaganju će biti stručnjaci za osiguranje u poljoprivredi, ali i drugim vrstama osiguranja.

Pročitajte i ovo...