/ Ekonomija / O trendovima koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora krajem juna
BiF Analize Čitajte B&F online

O trendovima koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora krajem juna

This post has already been read 1143 times!

B2B događaj koji će okupiti čelne ljude iz bankarskog sektora biće održan 29. juna ove godine, u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Skup pod nazivom „Trendovi koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora – izazovi i prilike u Srbiji“ organizuje kompanija Intelli Solutions Group, jedna od vodećih softverskih kuća u Evropi u saradnji sa kompanijom MISYS, globalim liderom u kreiranju finansijskih softvera.

„Digitalna rešenja u finansijskom i bankarskom sektoru prepoznata su kao jedan od najmoćnijih alata za zadovoljavanje potreba postojećih i privlačenje novih klijenata. Cilj ovog skupa je da pokrene razmišljanje o tome kako banke, ali i druge institucije koje pružaju finansijske usluge mogu da se razvijaju i rastu istovremeno smanjujući troškove“, rekao je Pavlos Tziorkas, direktor Intelli d.o.o. Beograd i dodao: „Na konferenciji ćemo pokušati da odgovorimo na pitanja kako nova i inovativna rešenja koja nude digitalne tehnologije stvaraju i oblikuju novu eru u finansijskom sektoru, kako će to uticati na bankarski sektor posebno, kao i šta u ovom smislu mogu da budu izazovi i mogućnosti na tržištu Srbije.“

Učesnici ovogodišnjeg skupa „Trendovi koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora“ moći će da čuju predavanja koja su pripremili menadžeri i iskusni analitičari iz Intelli Grupe, dok stručnjaci iz kompanije MISYS donose teorijska i praktična iskustva o tome kako različita digitalna rešenja mogu da funkcionišu zajedno kako bi se što bolje razvio odnos sa klijentima. Ovo je prvi B2B događaj za menadžere banaka koji u Srbiji organizuje Intelli Grupa, sa ciljem da okupi direktore „C“ nivoa koji dele zajednički interes za mogućnosti i izazove na tržištu Srbije.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close