Home VestiEkonomija O trendovima koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora krajem juna

O trendovima koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora krajem juna

by bifadmin

B2B događaj koji će okupiti čelne ljude iz bankarskog sektora biće održan 29. juna ove godine, u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Skup pod nazivom „Trendovi koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora – izazovi i prilike u Srbiji“ organizuje kompanija Intelli Solutions Group, jedna od vodećih softverskih kuća u Evropi u saradnji sa kompanijom MISYS, globalim liderom u kreiranju finansijskih softvera.

„Digitalna rešenja u finansijskom i bankarskom sektoru prepoznata su kao jedan od najmoćnijih alata za zadovoljavanje potreba postojećih i privlačenje novih klijenata. Cilj ovog skupa je da pokrene razmišljanje o tome kako banke, ali i druge institucije koje pružaju finansijske usluge mogu da se razvijaju i rastu istovremeno smanjujući troškove“, rekao je Pavlos Tziorkas, direktor Intelli d.o.o. Beograd i dodao: „Na konferenciji ćemo pokušati da odgovorimo na pitanja kako nova i inovativna rešenja koja nude digitalne tehnologije stvaraju i oblikuju novu eru u finansijskom sektoru, kako će to uticati na bankarski sektor posebno, kao i šta u ovom smislu mogu da budu izazovi i mogućnosti na tržištu Srbije.“

Učesnici ovogodišnjeg skupa „Trendovi koji će oblikovati budućnost bankarskog sektora“ moći će da čuju predavanja koja su pripremili menadžeri i iskusni analitičari iz Intelli Grupe, dok stručnjaci iz kompanije MISYS donose teorijska i praktična iskustva o tome kako različita digitalna rešenja mogu da funkcionišu zajedno kako bi se što bolje razvio odnos sa klijentima. Ovo je prvi B2B događaj za menadžere banaka koji u Srbiji organizuje Intelli Grupa, sa ciljem da okupi direktore „C“ nivoa koji dele zajednički interes za mogućnosti i izazove na tržištu Srbije.

Pročitajte i ovo...