Home VestiEkonomija 15 godina poslovanja kompanije GTC u Srbiji

15 godina poslovanja kompanije GTC u Srbiji

by bifadmin

Globe Trade Centre S.A. (GTC), jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, proslavila je 15 godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji.

Kompanija GTC izgradila je više od 80.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A klase u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, u kojima se danas nalaze sedišta najvećih domaćih i međunarodnih kompanija. Do sada su u Beogradu otvorili 4 kompleksa – GTC House, GTC Square ,19 Aveniju i FortyOne.

„Konstantnim ulaganjem i razvojem, kompanija GTC od Beograda čini moderan grad usmeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda. Kompanija GTC već 15 godina ulaže u Beograd, grad neiscrpne energije i jedinstvenih ljudi, raste sa njim i usavršava se – i to planira da nastavi u svom daljem poslovanju”, rekao je Tomas Kurcman, predsednik Upravnog odbora GTC-a.

GTC započinje još jedan novi projekat u Beogradu, Ada Mall, koji će se nalaziti u Radničkoj ulici, na preko 34.000m2 i 1.000 parking mesta, i biće izgrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima. Otvaranje ovog savremenog tržnog centra planirano je za jesen 2018. godine.

GTC je i ponosni vlasnik GOLD LEED sertifikata za GTC House i FortyOne, koje su postale prve poslovne zgrade u Beogradu nagrađene ovim prestižnim priznanjem,a koje se dodeljuje u skladu sa najvišim svetskim standardima zelene gradnje.

Pročitajte i ovo...