Home VestiIT i nauka Fudbalski klub Pari Sen-Žermen najavljuje partnerstvo sa kompanijom Ericsson

Fudbalski klub Pari Sen-Žermen najavljuje partnerstvo sa kompanijom Ericsson

by bifadmin

Fudbalski klub Pari Sen-Žermen i kompanija Ericsson zvanično su najavile partnerstvo koje će za cilj imati kreiranje novih digitalnih iskustava za ovaj pariski klub. Koristeći stručnost kompanije Ericsson, ovaj klub će postati jedan od lidera u sportskoj tehnologiji.

U sklopu četvorogodišnjeg ugovora, kompanija Ericsson će klubu Pari Sen-Žermen obezbediti niz rešenja i servisa koji će transformisati digitalno iskustvo za navijače, igrače i pomoćno osoblje kluba. Kompanija Ericsson će klubu pružiti podršku u tri ključne oblasti:

– Informacioni sistem za sportske performanse – Ericsson će kreirati i upravljati informacionim sistemom za sportske performanse, koji će se sastojati od centralne platforme za čuvanje podataka za skladištenje, upravljanje i kontrolu podataka prikupljenih iz svih sportskih aktivnosti kluba.
– Bekend sistem za digitalno iskustvo – Ericsson će kreirati i upravljati sistemom preko kojeg će se na jednom mestu pristupati podacima i servisima među kojima su veb sajt, mobilne aplikacije, rešenja na stadionu i veliki ekrani i monitori.
– Servisi za tehnološki konsalting i inovacije, kroz koje će Ericsson i Pari Sen-Žermen timovi analizirati i definisati nova rešenja i inovacije i dodatno unapređivati te servise.

Kroz ovo partnerstvo, kompanija Ericsson moći će da prikaže svoje digitalne mogućnosti i da se poveže sa fudbalskim navijačima širom sveta.

Pročitajte i ovo...