Home VestiEkonomija Kompanija EY proglašena najboljim poslodavcem u Srbiji u kategoriji MSP

Kompanija EY proglašena najboljim poslodavcem u Srbiji u kategoriji MSP

by bifadmin

Kompanija EY (ranije Ernst&Young), svetski lider u pružanju revizorsko-konsultantskih usluga, sinoć je na gala večeri „SAM godišnje nagrade 2016“ proglašena „Poslodavcem godine 2016“ u Srbiji. Kompanija EY izabrana je za najboljeg poslodavca od strane samih članova asocijacije u kategoriji malih i srednjih preduzeća (do 250 zaposlenih) dok su u užem izboru bile još dve kompanije Hauzmajstor i Represent Communications.

„Dobiti nagradu za najboljeg poslodavca izuzetna je čast za našu kompaniju, naročito u trenutku kada kompanija EY ulazi u 20. godinu poslovanja na tržištu Republike Srbije. Ovim priznanjem kompanija EY prepoznata je kao primer dobre prakse kada je u pitanju pristup zaposlenima i društvenoj zajednici i van naše kompanije. Nagrada poslodavac godine predstavlja još jednu potvrdu da je EY odlično mesto za rad i dodatni motiv za dalji razvoj kompanije“, rekao je Ivan Rakić rukovodeći partner kompanije EY u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Kompanija EY nominovana je u kategoriji najbolji poslodavac u segmentu mala i srednja preduzeća koja imaju do 250 zaposlenih i koje su u 2016. godini ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, ispunjavajući zadate kriterijume: radni uslovi i motivacija, mogućnost stručnog usavršavanja, zadovoljstvo zaposlenih, društvena odgovornost i reputacija.

Pročitajte i ovo...