Home VestiEkonomija Specijalizovana mts poslovnica namenjena malim preduzećima otvorena u Beogradu

Specijalizovana mts poslovnica namenjena malim preduzećima otvorena u Beogradu

by bifadmin

Prvi mts Premium Biznis Centar, u beogradskom Bulevaru umetnosti 16, predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih preduzeća, sa ciljem da dodatno unaprede svoje poslovanje.

„Kompanija Telekom Srbija posvećena je strateški razvoju preduzetništva u Srbiji, pre svega pružanjem servisa kreiranim da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione infrastrukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem mts Premium Biznis Centra, Telekom Srbija je svojim poslovnim korisnicima obezbedio najbolja rešenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju svojim poslovanjem“, izjavio je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.

Kroz unapređeno korisničko iskustvo, mts Premium Biznis Centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale u potpunosti prilagođene poslovnim korisnicima.

„Telekom Srbija kontinuirano razvija inovativne usluge prilagođene potrebama malih preduzeća. Otvaranjem poslovnice za pravna lica, želimo da budemo prvi izbor malih i srednjih preduzeća i nastavimo sa razvijanjem najboljih poslovnih rešenja koja našim korisnicima omogućavaju da unaprede svoje poslovanje“, izjavio je Petar Popović, izvršni direktor za poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Koncept mts Premium Biznis Centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podeljen je u nekoliko zona. Pored savetnika za mala preduzeća u delu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnim za savremeno poslovanje, u prezentacionoj zoni se korisnicima na interaktivan način preko digitalnih ekrana predstavljaju poslovna rešenja, dok lounge zona nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. Kako je malim preduzećima vreme veoma dragoceno, u ovom jedinstvenom multimedijalnom centru korisnici mogu sve svoje obaveze da završe na jednom mestu, bez čekanja, a obezbeđena je i mogućnost zakazivanja termina putem mts internet stranice.

Nakon Beograda, u svim prednostima novog koncepta pružanja usluga malim preduzećima, moći će da uživaju i preduzetnici u većim gradovima u Srbiji u kojima će tokom sledeće godine biti otvoreni mts Premium Biznis Centri.

Pročitajte i ovo...