Home VestiEkonomija Total Serbia udvostručio promet na domaćem tržištu

Total Serbia udvostručio promet na domaćem tržištu

by bifadmin

Total Serbia, filijala jednog od vodećih svetskih proizvođača ulja, maziva i naftnih derivata, tokom proteklih pet godina poslovanja u Srbiji udvostručila je promet koji trenutno iznosi 669.712 miliona dinara. Rast je ostvaren zahvaljujući pažljivom osluškivanju potreba krajnjih korsnika i konstantnom radu na razvoju novih i usavršavanju postojećih linija proizvoda koji ispunjavaju najstrože evropske i svetske standarde kvaliteta.

Filijala Total Serbia uspešno posluje od 2010. godine i jedino je lokalno predstavištvo kompanije Total u regionu. Na globalnom nivou Total spada među četiri najuspešnje naftne kompanije, te je i na teritoriji Srbije njihov tržišni udeo srazmeran tome. Prednost poslovanja u Srbiji Total vidi kroz povoljnu geografsku lokaciju, stručan kadar i privredni rast koji se predviđa na dugoročnom planu.

“Veoma smo zadovoljni našim poslovanjem u Srbiji. Srbija je naš dom i zemlja u kojoj smo postavili čvrste temelje za unapređenje poslovanja na Balkanu. Važno nam je da, osim proizvoda, ponudimo i našu uslugu i imamo spreman odgovor na sve zahteve naših potrošača koji su nam uvek na prvom mestu”, izjavila je ovom prilikom Almila Aćan Kahvedžioglu, direktorka filijale Total Serbia.

Kao jedina među vodećim svetskim naftnim kompanijama koja ima predstavništvo u Srbiji, Total je u mogućnosti da pruži direktnu podršku potrošačima i izađe im u susret za sva pitanja, probleme i nedoumice koje imaju u vezi sa Totalovim proizvodima. Primera radi, ukoliko postoji sumnja da li je kupljeni Totalov proizvod originalan, Total im stoji na raspolaganju da putem broja šarže koji je naznačen na boci to proveri i potrvdi. Total korisnicima nudi kompletan sistem za analizu ulja i maziva koja se koriste kako za automobile i motore, tako i za industrijske mašine. Na osnovu samo jednog uzorka ulja, TOTAL ANAC izvodi detaljnu analizu svih mehaničkih delova (motori, sistemi za prenos, hidraulika) bez potrebe za rastavljanjem. Danas je TOTAL ANAC važan alat ne samo za korisnike Totalovih proizvoda širom sveta, već i za korisnike u Srbiji kojima je takođe dostupna ova usluga.

Budući da pažljivo i strateški bira tržišta u kojima otvara filijale, Total i u narednim godinama očekuje da će se trend rasta i razvoja nastaviti. Budućnost vidi u novoj liniji Fuel Economy proizvoda sa posebnom formulacijom koja obezbeđuje veću uštedu goriva u odnosu na konvencionalna ulja, uz iste performanse.

“Kako je Total kompanija koja posluje širom sveta, nudeći svuda podjednak kvalitet proizvoda, moramo da vodimo računa o društvu u kome poslujemo. Potrošačka budućnost je za nas sadašnjost, jer sa linijom Fuel Economy proizvoda Total doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova, kao i manjoj potrošnji energije. Upravo u toj liniji proizvoda vidimo budućnost i očekujemo porast”, dodaje gospođa Kahvedžioglu.

Kompanija Total Srbija je jedini ovlašćeni uvoznik Total i Elf ulja i maziva.

Pročitajte i ovo...