Home VestiIT i nauka Kompanija „COMING – Computer Engineering“ proslavila 25 godina postojanja

Kompanija „COMING – Computer Engineering“ proslavila 25 godina postojanja

by bifadmin

Jedan od vodećih sistem integratora i pružalaca Cloud usluga na domaćem tržištu kompanija „COMING – Computer Engineering“ proslavila je 25 godina postojanja, najavljujući nove usluge u budućnosti koje će upotpunosti transformisati postojeće načine poslovanja malih, srednjih i velikih preduzeća. U saradnji sa najvećim IT vendorima na svetu kompanija „COMING – Computer Engineering“ ima ideju, želju i potrebu da u najskorijoj budućnosti domaćem tržištu predstavi kompletna i napredna Cloud rešenja koja će doneti najviši mogući sistem bezbednosti podataka, brzu i jednostavnu migraciju sa tradicionalnih na Cloud servere i servise koji će sakodnevno obavljanje poslova učiniti bržim, lakšim i jednostavnijim.

“Ideja nam je da pokažemo da možemo da idemo korak u korak sa aktuelnim svetskim Cloud trendovima i da imamo kapacitete i znanja da domaćim kompanijama ponudimo Cloud usluge i servise kakve koriste najveći svetski privredni giganti u ovom trenutku. Verujem da će meseci i godine ispred nas biti veoma zanimljivi na polju pružanja Cloud usluga i da će COMING sa svojim idejama i naprednim rešenjima naći put do velikog broja novih klijenata, ali i postojeće ućiniti još konkuretnijim i zanimljivijim na tržištu.” – izjavio je Roberto Poletto, marketing menadžer ove kompanije.

“Pred nama su veliki izazovi i ja sam ubeđen veliki uspesi” – izjavio je Drago Samardžić, direktor ove kompanije. On je tokom druženja na proslavi povodom 25 godina postojanja sa partnerima kompanije COMING, korisnicima i svojim zaposlenima podelio neke od ključnih informacija u kojim pravcima COMING želi da širi svoja poslovanja i kako vidi kompaniju u najbližoj budućnosti.

Kompanija „COMING – Computer Engineering“ osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima preduzeća različitih profila sa ovih prostora. U poslednjih 5 godina kompanija je postala vodeća na domaćem tržištu u oblasti pružanja Cloud usluga i servisa.

Pročitajte i ovo...