Close
/ Promo / Studenti Beogradske Bankarske Akademije na praksi u AIK Banci
BiF Analize Čitajte B&F online

Studenti Beogradske Bankarske Akademije na praksi u AIK Banci

Beograd, 14. marta 2017 - Predsednica Izvrsnog odbora AIK banke Jelena Galic i dekan Beogradske bankarske akademije Hasan Hanic. AIK banka je danas potpisala ugovor o saradnji sa Beogradskom bankarskom akademijom, cijim ce studentima omoguciti da pohadjaju strucnu praksu kako bi teorijsko znanje pretvorili u prakticno i zapoceli razvoj karijere. Ugovor su u prostorijama BBA potpisali predsednica Izvrsnog odbora AIK banke Jelena Galic i dekan te obrazovne ustanove Hasan Hanic. FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb
Redakcija BIF on 15/03/2017 - 13:18 in Promo

This post has already been read 845 times!

AIK Banka potpisala je ugovor o saradnji sa Beogradskom Bankarskom Akademijom, čime će se studenatima ove obrazovne ustanove omogućiti da pohađaju stručnu praksu u AIK Banci.

U prostorijama Beogradske Bankarske Akademije održano je svečano potpisivanje ugovora, koji je ispred AIK Banke potpisala predsednica Izvršnog odbora Jelena Galić, dok je ispred Beogradske Bankarske Akademije ugovor potpisao dekan fakulteta dr Hasan Hanić.

Ovom saradnjom AIK Banka će pružiti priliku studentima da teorijsko znanje pretvore u praktično, i započnu građenje karijere, piše u njenom saopštenju.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *