Home VestiEkonomija Uspešna godina za Info Media Group

Uspešna godina za Info Media Group

by bifadmin

Kompanija Info Media Group Srbija je deo regionalne OOH (Out-of-home) grupacije, provajder sa specijalizovanom medijskom ponudom oglašavanja u nacionalnoj mreži vozila javnog prevoza obeležila je prvih godinu dana svog poslovanja. Portfolio usluga kompanije obuhvata oglašavanje u unutrašnjosti vozila kroz plakate, svetleće panoe, hengere, potpuno ili specifično brendiranje unutrašnjosti vozila folijom, sprovođenje promocija; kao i oglašavanje na spoljašnjosti vozila gradskog prevoza.

Samo tokom prve godine kompanija je realizovala više od 350 kampanja; brendirala spoljašnjost više od 340 vozila na površini od 20 000 m² folije i brendirala unutrašnjost više od 4500 vozila. U drugu godinu poslovanja, Info Media Group ulazi, pored standardne ponude, i sa ponudom svetlećih panoa sa pozadinskim osvetljenjem, koji dodatno ističu reklamne poruke klijenata, a vidljivi su i noću.

Ova agencija inače svoje poslovanje bazira na nacionalnoj mreži od preko 1.000 vozila dostupnih u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Kruševcu, Čačku, Jagodini i Nišu.

Pročitajte i ovo...