Close
/ IT i nauka / Veeam predstavio novu integraciju dostupnosti za Cisco HyperFlex
BiF Analize Čitajte B&F online

Veeam predstavio novu integraciju dostupnosti za Cisco HyperFlex

internet
Redakcija BIF on 03/03/2017 - 14:48 in IT i nauka

This post has already been read 952 times!

Veeam® Software, inovativni pružalac rešenja koja omogućavaju stalnu dostupnost preduzeća (Availability for the Always-On Enterprise™), je dodatno proširio svoje partnerstvo sa kompanijom Cisco pokretanjem prve direktnog snimka stanja sa Cisco HyperFlex platformom hiper-konvergovane infrastrukture (HCI). Integracija Veeam Availability SuiteTM rešenja sa softverski definisanom snagom umrežavanja i računarstva Cisco UCS-a sa Cisco HyperFlex HX platformom podataka je dizajnirana tako da pruži jednostavnost i poboljša efikasnost u modernoj eri hibridnog cloud-a, pri čemu Veeam omogućava preduzećima da skrate vreme formiranja rezervnih kopija i oporavka za 50 posto i da poboljšaju sveukupnu operativnu performansu.

Postaje sve jasnije da je digitalna transformacija kritični imperativ za preduzeća širom sveta, bez obzira na veličinu ili vertikalno tržište. Organizacije koje ne uspevaju da stvore vrednost, rast i konkurentsku prednost pomoću novih digitalnih ponuda i poslovnih modela, rizikuju da snose velike posledice, uključujući dugoročnu poslovnu irelevantnost. U srcu ove transformacije nalazi se hibridni cloud.

IDC prognoze da će prihod od javnih IT cloud usluga premašiti 203.4 milijardi dolara do 2020. godine, beležeći ukupnu godišnju stopu rasta (CAGR) od 21.5 posto — gotovo sedam puta više od stope rasta celokupnog IT tržišta. U 2019. godini, javne IT cloud usluge će činiti petinu od 716 milijardi dolara ukupnog prihoda generisanog usled potrebe za aplikacijama, alatom za razvoj i pokretanje, softverom infrastrukture, diskovnim prostorom i serverima. Do 2018. godine, više od polovine IT infrastrukture i softverskih investicija preduzeća biće bazirano na cloud-u (privatnom i javnom), dostižući 60 do 70 posto IT potrošnje do 2020. godine.

Organizacije trenutno preispituju svoje data centre i prihvataju strategiju hibridnog cloud-a kako bi išle u korak sa izazovom digitalne transformacije. Međutim, održavanje dostupnosti širom okruženja hibridnog cloud-a nije lako. Zbog toga današnja vest, budući da Veeam zadire sve dublje u Cisco HyperFlex platformu, znači da preduzeća mogu da ostvare pogodnosti ne samo povećane efikasnosti i prilagodljivosti Cisco HyperFlex-a i računarsku snagu Cisco UCS-a, već sa integracijom Veeam-a, osiguravaju da će njihovi podaci ostati dostupni po principu 24.7.365 širom multi-cloud okruženja.

„Smanjenje vremena za oporavak podataka i aplikacija je od najvećeg značaja za preduzeća, zbog čega je današnje saopštenje tako značajno za tržište,” rekao je Peter McKay, predsednik i glavni operativni direktor, Veeam. „Kombinacijom Veeam-ovih dokazanih rešenja dostupnosti sa Cisco HyperFlex platformom sledeće generacije, možemo da ponudimo korisnicima nenadmašnu dostupnost podataka i aplikacija. To znači da preduzeće može da realizuje svoje ulaganje u IT, bez zastoja proizvodnje koje suzbija njegovu sposobnost da izvede i isporuči inovativne proizvode i usluge korisnicima.”

Današnja vest temelji se na uspešnoj saradnji između Veeam-a i Cisco-a, koja je započela 2013. godine sa zajedničkim rešenjima baziranim na Cisco UCS tehnologiji servera i Veeam Availability Suite rešenju. Sada, budući da preduzeća postavljaju sve više kritičnih podataka i sistema online kako bi iskoristila prednosti digitalne transformacije i primenila podatke za donošenje boljih poslovnih odluka pomoću više informacija, upravljanje tim podacima je postalo kritičnije.

„Digitalna transformacija pokreće eksplozivni rast za Cisco HyperFlex,” rekao je Kaustubh Das, potpredsednik Cisco-a, upravljanje proizvodima, diskovni prostor. „Veeam-ovo rešenje za zaštitu podataka koje je sada duboko integrisano sa HyperFlex-om. Ova integracija pomaže našim korisnicima da realizuju pun potencijal hiper-konvergovane infrastrukture nove generacije omogućavajući brzu poslovnu prilagodljivost uz minimiziranje rizika i smanjivanje zastoja za sadašnje poslovanje po principu 24.7.365.”

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *