Close
/ IT i nauka / AIK Banka pustila u rad online ekspozituru i servis za zakazivanje sastanaka
BiF Analize Čitajte B&F online

AIK Banka pustila u rad online ekspozituru i servis za zakazivanje sastanaka

post-2
Redakcija BIF on 28/04/2017 - 14:02 in IT i nauka

This post has already been read 1319 times!

Od sada svi postojeći ili potencijalni klijenti mogu putem online chat-a ili video poziva da dobiju sve potrebne informacije o radu AIK Banke, kao i o novim i postojećim proizvodima i uslugama.

Servis se jednostavno inicira sa portala banke www.aikbanka.rs, biranjem Online Chat funkcije. Nakon popunjavanja neophodnog skupa podataka, klijenti započinju prepisku sa službenicima Banke, a ukoliko žele, mogu inicirati video poziv iz svog doma, kako bi u razgovoru dobiti sve neophodne informacije ili pomoć. Funkcija radi na računarima sa svim pretraživačima, kao i na većini mobilnih uređaja (u zavisnosti od uređaja).

Pored toga, AIK Banka pustila je u rad i servis zakazivanja termina sastanaka sa savetnicima i službenicima u ekspoziturama AIK Banke. Uz ovaj seris neće više biti potrebe za iscrpljujućim čekanjima u redovima, kako biste dobili potrebne informacije ili podneli određeni zahtev. Na jednostavan način, putem sajta www.aikbanka.rs, odaberite opciju Kontakt centar, Zakažite sastanak, a zatim odaberite najbližu filijalu/ekspozituru i željeni termin sastanka. U slučaju da je željeni termin zauzet, dobićete predlog alternativnog termina, kako bi na brz i jednostavan način obavili neophodan posao.

Novina koju je na naše tržište uvela AIK Banka jeste KešKlik, usluga koja podrazmeva prenos novčanih sredstava između dva fizička lica korišćenjem SMS koda. Iniciranjem opcije KešKlik iz e/mBank aplikacije od strane klijenta AIK Banke, primalac sredstava dobija SMS poruku sa PIN kodom. Unosom koda na bilo kom bankomatu AIK Banke u narednih 72h primalac može podići novac bez upotrebe kartice.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *