Close
/ Promo / Nenad Miščević novi komercijalni direktor kompanije PepsiCo Zapadn Balkan
BiF Analize Čitajte B&F online

Nenad Miščević novi komercijalni direktor kompanije PepsiCo Zapadn Balkan

Nenad Miscevic
Redakcija BIF on 04/04/2017 - 10:55 in Promo

This post has already been read 1350 times!

Kompanija PepsiCo imenovala je Nenada Miščevića na poziciju komercijalnog direktora za područje Zapadnog Balkana, a koje obuhvata poslovanje u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Miščević na ovu poziciju dolazi sa pozicije menadžera za prodajne strategije, razvoj poslovanja i marketing u prodajnim objektima (Sales Strategy, New Business Development and Trade Marketing Manager) u kompaniji PepsiCo Zapadni Balkan. Imenovanjem Nenada Miščevića, po prvi put od ulaska PepsiCo-a na tržište Zapadnog Balkana 2008. godine, kompanijom rukovodi lokalni kadar.

Nenad Miščević poseduje više od sedam godina iskustva na različitim komercijalnim pozicijama na tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine. Značajnu ulogu je imao u postavljanju visokih standarda u rezultatima prodaje, uvođenju inovacija i uspešnom ostvarivanju prodajnih strategija. Značajnim unapređenjima i upravljanjem profitabilnim inicijativama kod kupaca, Nenad Miščević je doprineo da poslovna jedinica PepsiCo Zapadni Balkan dobije IS&OP platinum sertifikat u 2016. godini, ostvarujući izvrsnost poslovnog procesa i obezbeđujući sigurnu putanju rasta poslovanja kompanije. Nenad Miščević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Michalis Orfanoudakis, dosadašnji komercijalni direktor kompanije PepsiCo Zapadni Balkan, nakon 10 godina se vraća u Atinu. U prethodnih pet godina zahvaljujući odgovarajućoj strategiji i kreiranju poslovnih mogućnosti, uspeo je da iskoristi pun potencijal poslovanja na tržištu Zapadnog Balkana. On će svoju skoro 20 godina dugu karijeru nastaviti angažovanjem na regionalnim projektima tržišta šireg Balkana i Centralne Evrope.

Na tržištu Zapadnog Balkana kompanija PepsiCo posluje kroz kompaniju Marbo Product u čijem vlasništvu su brendovi Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud. PepsiCo Zapadni Balkan zapošljava više od 1200 ljudi i ima proizvodne linije u Magliću, kod Bačkog Petrovca i Laktašima u Bosni i Hercegovini.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *