Close
/ Ekonomija / Prodajna izložba rukotvorina štićenika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju
BiF Analize Čitajte B&F online

Prodajna izložba rukotvorina štićenika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju

Redakcija BIF on 10/04/2017 - 13:34 in Ekonomija

This post has already been read 813 times!

Centrala Triglav osiguranja u Bulevaru Milutina Milankovića 7a u Beogradu će, u periodu od 10. do 13. aprila 2017. godine, biti prostor u kojem se odžava prodajna izložba rukotvorina štićenika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju. Ova institucija intenzivno sarađuje sa Triglav osiguranjem, a ova već tradicionalna izložba predstavlja nastavak razvijanja kvalitetnih odnosa u zajedničkom humanitarnom delovanju.

Svakog dana izložbe u periodu od 9 do 15 časova, radove će predstavljati staratelji Centra uz nekog od mladih autora. Motivi radova će uglavnom biti inspirisani predstojećim praznikom – Uskrsom, a sav ostvaren prihod od prodaje će ova ustanova upotrebiti za nabavku novog materijala pomoću kojeg će mladi stvaraoci i dalje ispoljavati svoju kreativnost.

Predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković, kao i svi zaposleni, uzeće učešće u ovoj humanitarnoj akciji i iskoristiti priliku da apeluju, kako na klijente tako i na sve ljude dobre volje da se pridruže i pomognu Centru i njegovim štićenicima.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *