Close
/ IT i nauka / Konferencija”xCEEd2017”
BiF Analize Čitajte B&F online

Konferencija”xCEEd2017”

xceed
Redakcija BIF on 15/05/2017 - 12:39 in IT i nauka

This post has already been read 581 times!

Beograd će od 17. do 19. maja biti domaćin vodećim ljudima kineskog Ali Express-a i Ali Pay-a, engleskih Barclays, TSB Bank, Currencycloud, ruskog Yandex-a, indijske Kotak banke, grčke Hellenic banke. Delegati svih branši finansijskog poslovanja iz preko 50 finansijskih kompanija iz 11 zemalja regiona sa najboljim od najboljih od britanskih pionira digitalne transformacije učestvovaće na xCEEd konferenciji koju organizuje kompanija Paneleven group.

Konferencija dovodi najbolje bankare Velike Britanije u Beograd, ali i čelnika trgovinskog giganta Ali Eskpres iz Kine. Uz predstavnike iz Velike Britanije, Kine, Rusije, kao i zemalja regiona, u ta dva dana po značaju za bankarsku zajednicu ovo će biti centar Evrope.

„Paneleven group je od zemalja regiona izabrao ovaj region, jer je prepoznao potencijal i značaj u sferi digitalnog poslovanja. Dobra komunikaciona i IT infrastruktura, obrazovana populacija, kao i savremena tehnologija u korporativnom sektoru čine ovo tržište idealnim za probijanje velikih kompanija. Region je tržište sa ogromnim potencijalom koji će se ostvariti u narednih nekoliko godina, zadovoljstvo i ambicija naše kompanije je da pomognemo na tom putu”, kaže Liz Hawkins, direktor marketinga i komunikacija xCEED konferencije.

„xCEEd” je namenjen svima koji se nalaze na početku putovanja ka digitalnoj transformaciji, svima koji su žedni saveta poznavalaca industrije koji mogu da im budu vodiči u tom poduhvatu. Znanje će ovom prilikom podeliti vrhunski govornici, odlični panelisti, kao i najbolji britanski star-tapi koji su se već pozicionirali kao lideri promene na ovom zahtevnom tržištu.

Kroz raznolikost tema koje pokrivaju sve – od korisničkog iskustva i veštačke inteligencije do Blockchain-a, učesnici će čuti najbolje što nova tehnologija može da ponudi. Konferencija je osmišljena kao platforma na kojoj će svi učesnici dobiti znanje i trening da formiraju plan digi-talne transformacije i jedinstveni netvorking kojim će taj plan ostvariti.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *